Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en ervaren (juridisch) secretaresse voor 32 uur per week.

Wie zijn wij?

LEENDERS Fiscaal Advies is een klein fiscaal boutiquekantoor in Breda, gelegen in de wijk Zandberg. Onze klanten zijn o.a. vastgoedondernemers, familiebedrijven en ondernemers die hun bedrijf naar een next level willen laten groeien (zoals bijvoorbeeld IT-bedrijven), kortom een afwisselende en dynamische klantenkring. De komende jaren willen we als kantoor groeien en dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee, waarbij we jouw hulp en ondersteuning goed kunnen gebruiken.

Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren, (juridisch) secretaresse, die snel kan schakelen tussen haar werkzaamheden en zorgvuldig te werk gaat. Je kunt goed met Office 365 uit de voeten en het zou fijn zijn als je ook ervaring hebt met Exact Online. Wanneer je een relevante opleiding hebt afgerond en werkervaring hebt opgedaan als (juridisch) secretaresse binnen de zakelijke dienstverlening is dat zeker een pré! Tot slot: als je actief met ons mee wilt denken om ons kantoor verder uit te breiden, zit je bij ons op de juiste plaats.

De werkzaamheden zijn zeer divers en bestaan met name o.a. uit het ondersteunen van onze fiscalisten bij alle voorkomende werkzaamheden. Daarbij moet je denken aan:
– telefonisch overleg/ mailverkeer met klanten, de belastingdienst en andere partijen uit ons netwerk (ook Engelstalig),
– verder uitbouwen van ons CRM-systeem,
– het bewaken van continuïteit en deadlines in dossiers,
– het voorbereiden van presentaties (PowerPoint) en memo’s.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende job in een leuk team waarbij je de kans krijgt om ons te helpen om ons kantoor de komende jaren verder te laten groeien en waarbij jouw enthousiaste inbreng wordt gewaardeerd. En natuurlijk bieden wij je een passend salaris en goede (overige) arbeidsvoorwaarden!